Mozaïeken

Tijdens deze workshop maak je in een ochtend, middag of avond je eigen mooie kunstwerk.
We hebben keuze uit diverse leuke artikelen o.a. een dienblaadje, fotolijstje, verschillende diervormen maar ook teksten van MDF zoals LOVE, ENJOY en HOME die heel leuk te beplakken zijn met geknipte glasmozaïek steentjes.
We hebben ontzettend veel kleuren glasmozaïek steentjes die eenvoudig te knippen zijn met een speciale tang zodat je helemaal in de hand hebt hoe je je kunstwerk wilt gaan maken, grotere stukken of juiste hele kleine stukjes of een combinatie daarvan.
Veel mensen denken bij mozaïeken aan het stukslaan van tegels maar wij werken alleen met de mooie, kleine glasmozaïeksteentjes die de mooiste kleuren hebben en een prachtige effect kunnen geven in het licht.
Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een artikel mee te nemen wat je wilt gaan beplakken met mozaïek, een bord, een bloempot of wat je maar wilt (wat wel haalbaar is om in drie uur te beplakken)
Deze workshop is inclusief koffie/thee met wat lekkers.
De prijs van de workshop is inclusief een artikel, steentjes, lijm en voegmiddel met een duidelijke beschrijving om thuis te kunnen voegen.
Het voegen kan pas na ruim 24 uur, de lijm moet droog zijn.

Het is ook mogelijk om een dag vullende workshop te boeken.
Leuk om een groter dienblad te maken of een echt kunstwerk wat in een frame opgehangen kan worden. (frame zit niet inbegrepen in de workshopprijs)
Frames moeten ruim van te voren besteld worden want die moeten we speciaal op maat laten maken. De prijs van een frame is afhankelijk van de afmeting en vorm.
Natuurlijk is het ook mogelijk om zelf een artikel mee te nemen wat je wilt gaan beplakken met mozaïek, een bord, een tafelblad of wat je maar wilt
Deze workshop is inclusief koffie/thee met wat lekkers en tussen de middag een uitgebreide lunch met o.a. huisgemaakte soep.
De prijs van de workshop is inclusief een artikel, steentjes en lijm en voegmiddel met een duidelijke beschrijving om thuis te kunnen voegen.
Het voegen kan pas na ruim 24 uur, de lijm moet droog zijn.

Minimaal aantal: 4 personen. Dag en tijd is in overleg.
Voor meer informatie mail: atelierdehei@gmail.com of bel: 0485-313765

Bezoek ook onze Facebook pagina, https://www.facebook.com/keramischatelier.dehei, daar worden regelmatig foto’s geplaatst van de resultaten van de workshops en zijn er eventuele nieuwtjes en acties te lezen.