Workshop HotPot

Een unieke workshop waarin u uw eigen glazen sieraden leert maken in een speciaal klein keramisch oventje
`de hotpot`.
Dit oventje gaat in de magnetron waar binnen enkele minuten een temperatuur wordt bereikt van wel 800 graden, het zogenaamde ” fusen”. U kunt zo op een eenvoudige en veilige manier uw eigen glazen hangers of andere sieraden maken in de magnetron!
Voor deze workshop is geen kennis vereist, iedereen kan het!
Tijdens de 2,5 uur durende workshop leert u glas snijden, krijgt u uitleg over de verschillende glassoorten en leert u de glasstukjes stapelen en “afbakken” in de magnetron. U kunt tijdens de workshop een glazen sieraad maken.
De HotPot is een klein potje dat in de magnetron geplaatst wordt en waarmee je glasstukjes kunt smelten (het zogeheten “fusen”). Zo kun je op een eenvoudige, veilige en vooral goedkope manier de mooiste colliers, oorbellen en broches maken! Het smelten van glas is nu voor iedereen bereikbaar. Je hoeft geen grote, dure glasoven aan te schaffen.
Een hartstikke leuke workshop samen met vriendinnen, zussen of collega’s.
Voor deze workshop is geen kennis vereist, iedereen kan het!

Minimaal aantal: 4 personen.
Voor meer informatie mail: atelierdehei@gmail.com of bel: 0485-313765

Bezoek ook onze Facebook pagina, https://www.facebook.com/keramischatelier.dehei, daar worden regelmatig foto’s geplaatst van de resultaten van de workshops en zijn er eventuele nieuwtjes en acties te lezen.